Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


CARTHAGO EXPERIENCE

>> 14 T/M 18 APRIL 2020 EXCLUSIEF BIJ LINDERS KAMPEERAUTO'S <<

14 t/m 18 april 2020 exclusief bij Linders Kampeerauto's: Altijd al eens de Premium Klasse in het camper-segment willen ervaren? Dat kan tijdens de 'Carthago Experience'. Tijdens deze dagen profiteert u van mooie acties en heeft u tevens de mogelijkheid om écht van een Carthago camper te proeven door diverse uitgebreide proefritten. Een Carthago heeft namelijk vele kwaliteiten welke u tijdens een bezoek aan onze showroom kunt ontdekken, maar de rij-eigenschappen zijn vaak minder snel te ervaren. En laat dát nu juist een van de sterke punten zijn van Carthago waar de premium opbouwkwaliteit écht tot zijn recht komt. 

Wilt u zeker zijn dat er een plaatsje vrij is om een proefrit te maken in een van onze Carthago demonstratiemodellen? Vul dan het aanmeldformulier in. Vanwege de verwachte drukte kunnen wij u niet garanderen dat er een mogelijkheid is om met een camper te rijden, wanneer u zich niet tevoren aanmeldt. 

Locatie Carthago Experience

Linders Kampeerauto's | uw Carthago-dealer voor heel het Zuiden...

Bolle Akker 3, 5761 RW Bakel (Noord-Brabant)

Telefoonnummer: +31(0)492-342508 | Email: [email protected]

Proefrit online direct reserveren?

    Direct uw Carthago-proefrit inplannen!

PROEFRIT INPLANNEN?

BEL NU:

+31 (0) 492 - 34 25 08