Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

C-Compactline

C-Tourer

Chic C-Line

Liner For Two

Chic E-Line

Chic S-Plus


Koning leefruimte in de Comfort Premiumklasse...

De nieuwe Liner-for-two...

Vanaf begin januari komt Carthago met een compleet nieuwe serie; de "Carthago Liner-For-Two"... Deze nieuwe serie moet de hogere klasse in het integraalsegment gaan bedienen met indelingen die anders zijn dan anders. De eerste 'Liner-For-Two' (53) is er een met een rondzit, met de nadruk op 'rond'... de rondzit kent namelijk niet 2, maar 3 hoeken waarmee de zit bijna 360-graden rond loopt. Het bankdeel grenzend aan de keuken is eventueel uit te breiden als een Chaiselounge. Deze zitgroep kennen we ook al uit de vroegere Carthago Mondial alkoven zoals de 41E en 46R.


In de cabine vinden we een uit één deel bestaande hefbed uitgevoerd als enkele bedden (beide meer dan 2 meter lang). In de lage kasten achter de pilotenstoelen vinden we een grote solide opstap naar het hefbed bestaande uit meerdere grote treden. Achter de bedden vinden we een zeer ruime badkamer voorzien van hoge kledingkast en separate douche. Ondanks de enorme leefruimte meet de camper slechts 7.80m en is hij tóch voorzien van een grote garage.


Zoals alle Carthago's heeft ook de 'Liner-For-Two' de unieke Carthago-dubbele-bodem met perfecte isolatie en vele opbergruimtes. Verder biedt de 'Liner-For-Two' veel technieken met de Carthago Chic E-Line & S-Plus; toch presenteert Carthago hem als compleet individuele serie. Meer informatie is er op heden nog niet bekend, maar wij verwachten u rond januari meer over specificaties en prijs te kunnen vertellen. 

De 'Zelfstandigheids'-meester

Binnenkort in modeljaar 2019 exclusief te bewonderen bij Linders Kampeerauto's te Bakel. www.linderskampeerautos.nl

Brochures

Offerte

Voorraad

Galerij

Indelingen

Carthago Liner-For-Two 53

  • Fiat Ducato enkel-as
  • Iveco Daily

Carthago Liner-For-Two 53 L

  • Fiat Ducato tandem-as
  • Iveco Daily

Ontdek de Liner-For-Two van binnen...

Meer beelden van de Carthago Liner-For-Two ziet u in onze galerij...