Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Semi-integraal

Ze zijn de coupé's onder de campers, sportief en dynamisch. De slanke bestuurderscabine geeft een geborgen gevoel en maakt de camper handzaam. Het ranke profiel optimaliseert de aerodynamiek en geeft semi-integralen een sportief uiterlijk. Een aantrekkelijk nevenaspect: dankzij de originele bestuurderscabine van het basisvoertuig zijn halfintegrale campers altijd iets voordeliger dan de geperfectioneerde integralen. De T-modellen vormen om die reden de ideale start in de wereld van Carthago campers.


Geniet van de vrijheid die een Carthago camper u geeft met een van de schitterende semi-integraal-modellen. Gaat u voor de super lichte C-Tourer of de luxe Chic C-Line uitvoering?

Ontdek onze Semi-Integrale Premium Klasse

Integraal

Dé verkooptopper van Carthago en dé benchmark in de integraal markt is sinds jaar en dag de prachtige integraal-reeks van Carthago. Of u nu kiest voor de zeer compacte C-Compactline, de super lichtgewicht C-Tourer, de rijk uitgeruste Chic-serie of de ongeëvenaarde Highliner... Carthago laat u in alle comfort en vrijheid genieten van het camperleven. De integraalcampers van Carthago staat garant voor een perfecte isolatie, ruimtelijk interieur, veel slaapplaatsen en uiteraard standaard dubbele bodem, houtvrije opbouw, bliksembescherming en standaard AL-KO chassis.


Ontdek nu de diverse voordelen van een integraalcamper uit het premium-segment door een kijkje te nemen bij een van onze modellen!

Ontdek onze Integrale Premium Klasse

De universele voordelen van een Carthago camper...

Dubbele bodem

Vlakke vloer zonder opstapjes

Wintervast

Grote garage

Houtvrije opbouw

Bliksembeveiliging

GFK dak en bodem

Zowel buiten- als binnenwand van aluminium