Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Een Carthago motorhome aankopen?

Wij zijn úw Carthago verdeler, ook voor aankoop in België!

Linders Kampeerauto's (eigenaar carthagocampers.com) is al meer dan 25 jaar een begrip in de kampeerwereld. U treft ons op slechts 40 minuten van de Nederland-Belgische grens. Door onze goede naam, jaren lange ervaringen en kleinschalig karakter weten steeds meer mensen uit o.a. België ons te vinden. Als officieel verdeler van Carthago motorhomes en BOVAG-erkend bedrijf besluiten steeds meer mensen hun motorhome in Nederland aan te kopen. In tegenstelling tot wat veelal verteld word is een motorhome in Nederland absoluut niet duurder dan in België.


Heeft u interesse in een nieuwe Carthago motorhome? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website of in onze toonzaal. Wij kunnen u begeleiden in het gehele traject en uw nieuwe motorhome eventueel leveren zonder BTW en voorzien van alle benodigde documenten zoals het CVO/COC of gelijkvormigheidsattest. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! 

Motorhomes in Nederland duur?

Laat u niks wijs maken!

Veel mensen denken dat motorhomes in Nederland duur zijn en dat het daarom niet interessant is om uw nieuwe motorhome in Nederland te kopen. Echter, niets is minder waar. In Nederland kent met naast de BTW nog een zogenaamde luxe-taks. Deze extra belasting is (gemiddeld) zo'n €12.000,- afhankelijk van een aantal opties. Echter, Leveren wij een camper buiten Nederland dan hoeft u deze luxe-taks niet te betalen! Bovendien kunnen wij u de motorhome BTW-vrij leveren indien u de BTW in België voldoet. 

Speciale prijzen voor België!

Wij maken graag een offerte op maat

Alle prijzen op onze website zijn prijzen voor motorhomes op Nederlands kenteken. Hierdoor is er zo'n €12.000,- aan luxe-taks in de prijs verdisconteerd. Voor België mag u gemiddeld zo'n €12.000,- van de Nederlandse prijs afrekenen voor de correcte Belgische prijs. Wilt u een exacte aanbieding, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Eventueel kunnen wij u nieuwe campers ook BTW-vrij leveren, u dient deze BTW dan wel in België te voldoen. Heeft u verder nog vragen, naam dan gerust even contact met ons op!

Carthago Motorhomes voor België

Wij zijn officieel dealer / verdeler van Carthago motorhomes. In tegenstelling tot veel Carthago-dealers buitenland treft u bij ons geen gigantische toonzaal met honderden motorhomes zij-aan-zij. Echter kunnen wij u een breed assortiment tonen en nemen wij uitgebreid de tijd voor geïnteresseerde. Dankzij ons kleinschalig karakter en goede reputatie ben u ook ná aanschaf van een dergelijk luxe motorhome verzekerd van een goede service. Bezoek ons toonzaal en wij overtuigen u graag van de vele voordelen van het kopen van een Carthago motorhome bij onze firma.  

Vragen ons onze motorhomes? Stel hier direct uw vraag!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Linders Kampeerauto's | Bolle Akker 3 | 5761 RW Bakel (Noord-Brabant, Nederland) | +31 (0) 492 - 34 25 08

Vragen? Mail dan naar [email protected]