Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Waarom een Carthago camper?

Hoogwaardig afwerkingsniveau

Door gebruik van hoogwaardige materialen profiteert u met een Carthago camper van een hoogwaardig afwerkingsniveau. 

Standaard AL-KO chassis

Elke nieuwe Carthago is standaard voorzien van een AL-KO chassis. Hierdoor is de camper zo'n 40kg lichter dan eenzelfde camper zonder dit chassis. Ook de vering is verbeterd. Zo treffen we onder een Carthago breedspoor met een torsie-as en schokdempers (i.p.v. veel toegepaste bladveren). Ook is het AL-KO chassis verder verlaagd dan het standaard Fiat-chassis. Hierdoor rijdt een Carthago niet alleen beter en comfortabeler, maar is hij ook voorzien van een hoger laadvermogen en lagere opbouw met dezelfde binnenruimte. 

Top-isolerende ALU-ALU opbouw

Door de koudebrugvrije opbouw is een Carthago perfect geïsoleerd. De wanden zijn vervaardigd uit aluminium, niet alleen de buitenwand, maar ook de binnenwand. Hetgeen zorgt voor een optimale warmtespreiding in de winter. Ook de zijluiken en serviceluiken zijn, i.t.t. veel andere merken, voorzien van optimale isolatie. Isolatiemateriaal bestaat uit waterafstotend RTM compressie-schuim. Tevens zijn de wanden met klimatiserend textiel bekleed (afwerking modelafhankelijk). 

Houtvrije opbouw

Carthago maakt gebruik van een hoogwaardige houtvrije opbouw, waarbij er bij eventuele lekkages en vochtschade geen risico ontstaat voor de stevigheid van de constructie van de opbouw. Dankzij de bouwtechniek van Carthago met de luxe wandverbinding is er sowieso weinig kans op lekkage t.o.v. andere verbindingstechnieken. Ook de bodemplaat is van GFK en dus vochtbestendig. Carthago biedt op dit moment maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid

Lichtgewicht bouwtechniek

Door het gebruik van lichtere materialen (o.a. aluminium) en het feit dat Carthago (in tegenstelling tot andere merken) al vanaf de beginjaren bezig is met lichtgewicht bouwen is een Carthago de lichtste camper in zijn segment. Hierdoor profiteert u van de hoogste mogelijke laadvermogens. 

Drukwatersystemen

Alle Carthago's zijn standaard voorzien van een drukwatersysteem met een drukpomp. Dankzij dit systeem zijn de waterkranen minder onderhoudsgevoelig en heeft u altijd voldoende druk op de leidingen, waardoor ook douchen zo comfortabel mogelijk geschied (zeker i.c.m. met ons regendouche!). Met onze extra grote watertanks (tot 420l!) heeft u altijd voldoende water aan boord.

Maximale beladingscappaciteit

Geen camper biedt u zoveel opbergruimte dan een Carthago. Niet alleen in de hoeveelheid weet Carthago de concurrentie te overtreffen, ook in de doordachte lokalisering. Zo zijn alle ruimtes goed bereikbaar en ze laag mogelijk met het oog op het meest gunstige effect voor zwaartepunt, aslasten en rij-eigenschappen. 

Uniek zichtconcept

Dankzij de sterk aflopende hoek van de dashboardbekleding heeft Carthago een van de beste zichtbeelden op het wegdek. Dankzij de grote busspiegels met dodehoekspiegels en optionele dubbele lenzen voor de achteruitrijcamera behoord ook het zicht rondom tot een van de best in zijn klasse.

Uitmuntende design

Carthago's vallen met regelmaat in de prijzen qua techniek, maar ook qua design. Zo is elke Carthago voorzien van een automotive-design voorfront. Ook kunt u bij veel modellen kiezen uit meerdere interieur- en exterieurstijlen. 

Dubbele bodem

Elke nieuwe Carthago is standaard voorzien van een dubbele bodem. Hierdoor is de camper geheel wintervast. Ook profiteert u van extra opbergruimte in de dubbele bodem. Door het lager zwaartepunt van deze belading (en eveneens watertank) komt dit ook weer ten goede voor het laadvermogen, aslasten en wegligging. De dubbele bodem is tevens verwarmd en zorgt voor een camper zonder tussen-opstapje in de loopruimte. 

Hoogwaardige Wandverbinding

De hoogwaarde wandverbinding van Carthago (zijwand loopt door onder dakplaat) profiteert u niet alleen van een prachtige ronde dakafwerking (design), maar ook van de meeste stevige verbinding met de minste kans op lekkages en vochtschade. Ook is de dubbele bodemplaat niet verschroeft op de buitenplaat zoals bij veel andere merken. 

Bliksemveilige Faraday opbouw

Carthago is het eerste merk wat een geteste Faraday-constructie gebruikt voor zijn opbouw, waardoor inzittende ook beschermd zijn wij eventuele blikseminslag.

GFK Hagelwerende dakplaat

Carthago gebruikt standaard een GFK hagelwerende dakplaat.

Grote garage en hoge belastbaarheid

Elke Carthago is voorzien van een grote garage, geschikt voor fietsen, en is standaard tot maar liefst 350kg belaadbaar. 

Hoog zelfstandigheidsniveau

Elke Carthago is ontwikkeld met het hoogst mogelijke zelfstandigheidniveau, zo treffen we bij sommige modellen standaard al een 2e of 3e boordaccu (op de optioneel mogelijkheid tot). Ook treft u extra grote watertanks (tot wel 420 liter!) en optioneel de mogelijkheid tot een fecaliëntank. 

Hoogwaardige meubelverbindingen

Dankzij de hoogwaardige meubelverbindingen is een Carthago een van de campers met het minste tordatie- en werkingsgeluid. 

Luxe buitenlakken

Carthago gebruikt luxere buitenlakken, waar veel correnten witte UNI-lakken gebruikt. De gebruikte laksoorten van Carthago zijn beter bestand tegen weersinvloeden en dankzij de speciale ivoren Carthago-kleur valt ook tintverschil bij gebruik van verschillende materialen na veroudering niet op. Sommige modellen zijn optioneel uitvoerbaar als 'Silverline'-editie in metallic autolak grijs voor een nog grotere automotive-ervaring. 

Onderstelkeuzes naar gelang uw wens

Alle nieuwe Carthago campers zijn voorzien van een AL-KO chassis, maar is daarnaast optioneel te bestellen op een Heavy-chassis met een technisch toegestane massa van maar liefst 4.250kg. Ook hogere toegestane massa's zijn mogelijk, indien gewenst kan zelfs gekozen worden voor een Mercedes-Benz chassis of zelfs het Iveco Daily onderstel. 

Oneindig veel optiemogelijkheden

Door de grote hoeveelheid optiemogelijkheid maakt u van een Carthago camper ÚW Carthago camper...